Sunday, 24 July 2011

Cara Menukarkan ke OLD IM fb


                                                                 





care2 utk dptkn OLD IM...new IM ssh nk cari friend right..??oke2..ak wt kat sni..detail pnyer..step by step..;)

2nd- nmpak INSTALL..kat ats belah kanan (click it)
3rd- click continue it..jgn lak discard..:D
4th- dh install..bia die install...
5th- pas install..refresh your FB..xyah log out..refresh= tkn je "news feed"( F5 oso can )
6th- DONE...hehe..
( kalo xboley gak log out n sign balek.)
sy dah berjaya!!


MOZILLA FIREFOX

1st, korang kena ada mozilla firefox

2nd, lepas tu korang kena install grease monkey .. grease monkey ni kira macam add-on untuk mozilla firefox laa.. untuk download grease monkey..klik dkat sini https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/

Then, bila korang dah add tu firefox ..teruskan dgn installation dia.. nanti ade kuar bubble ni plak



Clik je install tu... after that.. nanti tekan restart firefox atau tutup je firefox tu dlu. haha. then, bila da siap install grease monkey ni..

3rd, pergi ke link ni http://userscripts.org/scripts/show/107159 dan click install..


4th, DONE! logout fb, tutup firefox dan u can see it works! :)

1 comments:

محمد شافق said...

dah hebat dah sahabatku main blog ni.. tambah mangga ad pula lepas ni